Webshops in Opencart

Opencart is de keuze van Think Twice!

OpenCart, wij kunnen uren praten over de fantastische webshop software genaamd OpenCart. OpenCart is een zeer gebruiksvriendelijke, maar veelzijdige webshop.

In vrij korte tijd is OpenCart uitgegroeid tot 1 van de belangrijkste e-commerce paketten die nu beschikbaar zijn. En dat is niet voor niets. OpenCart laat zich heel makkelijk bewerken naar de wensen van de klant. Standaard is al veel mogelijk, maar met de duizenden extensies (uitbreidingen) is eigenlijk alles mogelijk. Kijkt u eens naar ons portfolio.

En wat niet mogelijk is, is goed zelf te programmeren. Dit omdat de gehele code en structuur van de software zeer netjes van opzet is. Simpel gezegd is de code, database, opmaak en de talen allemaal gescheiden. Dit is volgens het zogenaamde MVC principe.

Think Twice ontwikkelt uw OpenCart webshop zoals u dat wenst. Daarnaast hebben wij ook zelf veel ervaring in het runnen van een webshop. Wij kijken dus niet alleen met de programmeur pet op naar uw nieuwe webshop, maar ook als gebruiker/ eigenaar van een webshop. Daardoor begrijpen wij ook het proces achter de webshop beter. Met kleine aanpassingen in de admin in OpenCart kunt u bijvoorbeeld sneller orders afhandelen en zich op andere zaken richten.

Tot slot zijn wij een actief lid op het forum van OpenCart en stellen wij zelf een aantal gratis en betaalde extensies beschibaar: OpenCart extensies. Bijvoorbeeld de waanzinnig handige Postcode.nl extensie, die het afrekenen versnelt en zorgt voor een correcte invoer van het adres.

Naast het bouwen van een nieuwe OpenCart webshop, kunnen wij ook uw huidige OpenCart webshop aanpassen of bijvoorbeeld een webshop in andere software overzetten naar OpenCart.

OpenCart

images/opencart.jpg
Van eenvoudige webshop tot heel uitgebreide webshop, met OpenCart heeft u meteen een voorsprong op de concurrent!

Webshop ervaring

images/Ervaring.jpg
Behalve met de bouw van uw webshop kunnen wij u helpen in het gehele traject van e-commerce. Deze kennis komt voort uit de webshops die wij zelf exploiteren.

Diverse mogelijkheden

images/business-sale.jpg
U kunt bij ons terecht voor de bouw van uw webshop in OpenCart, maar wij staan ook open voor samenwerkingen waarbij wij bijvoorbeeld de webshop in beheer nemen en u voor de producten zorgt.

OpenCart of Magento? Wij hebben de keus al gemaakt en vertellen u graag waarom! (Think Twice)

Onze gegevens

Think Twice Webwinkels
Pa Verkuyllaan 8
1171 EE Badhoevedorp

T: 0610 85 65 05
T: 020 717 33 92
E: info@thinktwice.nl

 

Contact

Neem contact met ons op