Webdesign & websites

Websites die meer zijn dan een folder!

Think Twice bouwt hoogwaardige websites met oog voor detail. Iedere website klein of groot krijgt bij ons altijd 100% inzet. Want iedere website is voor ons ook weer een visitekaartje, zoals u kunt zien in ons portfolio van websites.

Met het CMS systeem CMS Made Simple is uw website eenvoudig zelf te onderhouden. Wij werken sinds vele jaren met dit CMS en zijn hierin gespecialiseerd waardoor wij een compleet doorontwikkelde en klantvriendelijke website kunnen opleveren.

Naast het eenvoudig beheren van uw website heeft u met het CMS ook op een eenvoudige manier alle middelen in handen om uw website zoekmachine vriendelijk te maken.

Uw huidige website kunnen wij ook voorzien van het CMS, of als uw website toe is aan een redesign of uitbreidingen dan zijn wij u graag van dienst!

CMS: Zelf onderhouden

images/cms made simple.jpg
Wij maken voor de meeste websites gebruik van het CMS systeem, CMS Made Simple. Er zijn tientallen goede CMS systemen, maar CMS Made Simple is onze keus geworden, mede doordat het in het gebruik voor de klant zo SIMPLE is. Veel CMS systemen zijn door programmeurs bedacht, maar met CMS Made Simple is ook rekening gehouden met de eindgebruiker, onze klant.

SEO: Vindbaarheid

images/google.jpg
Think Twice heeft veel ervaring in het optimaliseren van websites voor de zoekmachines zoals bijvoorbeeld voor Google. Deze zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website gevonden wordt! Want met alleen een mooie website bent u er nog niet. Nieuwe websites worden standaard voorzien van de juiste technieken om te scoren, maar ook uw bestaande website kunnen wij onder hande nemen om een betere vindbaarheid te verkrijgen.

ONTWERP: Representatief

images/1309782168009.jpg
Wij werken samen met diverse designers en ontwerpen ook zelf om tot het gewenste ontwerp en uitstraling te komen. Niet alleen het ontwerp is belangrijk, maar ook de usability van de website zelf. Veel bezoekers zijn leuk, maar u wilt ze ook behouden en naar de juiste pagina's "sturen". Think Twice houdt hier rekening mee tijdens het ontwerpproces.

De kleine details maken de website! (Think Twice)

Onze gegevens

Think Twice
Pa Verkuyllaan 8
1171 EE Badhoevedorp

T: 0610 85 65 05
T: 020 717 33 92
E: info@thinktwice.nl

 

Contact

Neem contact met ons op